Bereiding van vers vlees

Werking en bereiding van een versvlees product.
 
Versvlees voor hond en kat bestaat uit 95-97% spiervlees, orgaanvlees en botstructuren met het behoud van bloedsappen, 2% vitamines, mineralen en 1% zeewier. 
Vitamines en mineralen zijn een belangrijke toevoeging voor de gezondheid van uw huisdier. 
Door het vlees te malen en direct in te vriezen bij een temperatuur van minimaal -18º blijven de goede bacteriën behouden.
Dit bevordert een goede en opschonende werking op het maag- en darm-stelsel. 
99% van de problemen van de  huid/vacht- of maag/darmstelsel lossen wij op met een versvleeskuur zonder hoge kosten van een dierenarts en of chemische medicijnen.
Voor meer informatie over versvlees of een voedingsadvies op maat kunt u terecht bij een van onze medewerkers of via onze website via het kopje voedingsadvies.
 
Hoe berekend u de hoeveelheid versvlees die u aan uw huisdier moet voeden?

Klik hier om terug te keren naar hoofdmenu Versafdeling.