Katten thuiszorg

Dobey Scheveningen biedt u vanaf dit jaar de mogelijkheid om tijdens uw afwezigheid i.v.m. vakantie, weekendje weg of een andere oorzaak uw katten te verzorgen aan huis zodat u zich over hun geen zorgen hoeft te maken.

Wat houdt de katten thuiszorg in?

Een medewerker van Dobey Scheveningen zal vooraf bij u thuis langs komen om met u te bespreken wat uw wensen zijn kwa verzorging voor uw katten tijdens uw afwezigheid.

Tijdens uw afwezigheid zal een medewerker van Dobey Scheveningen de verzorging van uw katten op zich nemen naar de met u afgesproken wensen.

Voorbeeld:

1) Uw katten worden 2 maal per dag bezocht, tijdens het bezoek zal de kattenbak onderhouden worden, vers water gegeven worden en de katten de met u afgesproken voeding gegeven worden.

2) Uw katten mogen overdag naar buiten. 's morgens zal een medewerker van Dobey Scheveningen uw katten van vers water voorzien, de kattenbak onderhouden, de met u afgesproken voeding geven en de deur voor hen openen zodat ze overdag lekker buiten kunnen genieten. 's avonds zal een medewerker van Dobey Scheveningen weer een bezoek brengen om uw katten weer binnen te laten en ze tevens te voorzien van vers water en de met u afgesproken voeding. Tevens zal de kattenbak weer onderhouden worden.

Voor meer informatie en kosten over de katten thuiszorg kunt u contact opnemen met de winkel en vragen naar Remco Hegi