Over Ons

In onze webshop maakt u kennis met alles op het gebied van hond, kat, konijn, knaagdieren en vissen.

Aangezien er in een winkel niet genoeg ruimte is om alle produkten te presenteren hebben wij besloten om een webshop te beginnen waar we wel heel veel artikelen aan u kunnen presenteren.

Dit is pas het begin, wij willen in de nabije toekomst de webshop uitbreiden met voedingen voor uw huisdier.

Wij hechten veel waarde aan het goed adviseren van onze klanten. Mocht u dus twijfelen of een artikel wat u op de webshop hebt gevonden geschikt is voor uw huisdier, schroom niet en neem contact met ons op.

Ook op het gebied van voedingen kunnen wij u een op uw huisdier afgestemd voedingsadvies geven. Het komt nogal eens voor dat een huisdier problemen heeft waar achteraf van blijkt dat het voedinggerelateerd is.

Er zijn momenteel voor huisdieren met problemen voldoende voedingen beschikbaar in de dierenspeciaalzaak die het huisdier van hun probleem af kunnen krijgen. Wij werken veel met vers vlees, de Care voedingen van Jarco en de dieetvoeders van Prins. Dit zijn uitgebalanceerde voedingen welke veel problemen kunnen oplossen.

Heeft u dus een hond of kat die veel zit te krabben of huiduitslag heeft, een hond of kat met slechte ontlasting of vaak spuugt, een hond met spier- gewrichtsklachten kom eens langs of stuur een mailtje. Aan de hand van onze vragenlijst kunnen wij kijken of uw huisdier te helpen is met aanpassing van de voeding.

Wij zijn geen dierenartsen en zullen u dan ook bij twijfel doorsturen naar een dierenarts.

Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met hun eigen specialiteit. Zo kunt u ook bij ons terecht voor de opbouw en onderhoud van uw aquarium. Veel ziektes bij vissen zijn goed te bestrijden met de juiste middelen. Ook voor het testen van het aquariumwater kunt u bij ons terecht. Mocht blijken dat er iets mis is met de kwaliteit van uw water dan geven wij u een goed advies om de kwaliteit van het water weer goed te krijgen.

De bestellingen die u op de webshop doet kunnen naar keuze worden opgestuurd, afgehaald worden in de winkel of bij u thuis bezorgd worden.
Wij bezorgen in de regio Den Haag, Leiden, Leidschendam, Zoetermeer, Voorburg en Nootdorp.

Dobey Scheveningen
Stevinstraat 135
2587ED Den Haag
Tel.: 070-3541746
Email: info@dobeyscheveningen.nl
Dobey Leidschenveen
Jaap Hoekdreef 156
2492JS Den Haag
Tel.: 070-4444202
Email: info@dobeyleidschenveen.nl