Versafdeling

Uniek in Nederland de versafdeling van Dobey Scheveningen.

Dobey Scheveningen heeft als enige in Nederland een versafdeling in de dierenspeciaalzaak.

We komen het steeds meer tegen in dierenspeciaalzaken, een of meerdere vriezers met versvleesproducten voor hond en kat. Dobey Scheveningen heeft naast de herkenbare producten in de vriezer een gekoelde afdeling met tal van soorten snacks, botten, kluiven en tussendoortjes. Deze producten worden u vers (vers kan direct gegeten worden met een houdbaarheid van 3 dagen in de koelkast 5 graden Celsius) of uit de diepvries aangeboden.

Wij werken samen met gerenomeerde runder-slachthuizen die het vlees verwerken voor menselijke consumptie, het runder-slachtafval wat geschikt is voor uw huisdier komt bij ons rechtstreeks van deze slachthuizen naar onze winkel waar wij het verder verwerken, snijden en zagen tot voormaten die geschikt zijn voor uw huisdier. 
De rund producten die wij bieden in ons assortiment verse-snacks zijn (Ribben, Knars, Rugstuk, Nek, Heup, Schouderblad, Knie, Poten, Schenkel, Hart, Pens)

Vanwege de vele voordelen van versvlees heeft Dobey Scheveningen haar assortiment de laatste jaren dan ook flink uitgebreid om u een ruime keuze te kunnen aanbieden.

Diepvries vers vlees is zo samengesteld dat het de natuurlijke voeding zo dicht mogelijk benadert. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezond maag-darmkanaal. Doordat het diepvriesvers vlees onverhit is (blikvoeding en kuipjes zijn altijd verhit), heeft het een probiotische werking. De rauwe voeding is zeer goed verteerbaar en zorgt voor een direct herstel van het maag-darmkanaal. Hierdoor worden voedingsstoffen weer optimaal benut. Bovendien vinden honden en katten het vers vlees heerlijk.

Wij hebben diverse merken diepvries versvlees in ons assortiment welke u dagelijks kunt geven. U kunt uw huisdier alleen vers vlees geven, of het afwisselen door een paar dagen brokken te geven en dan bijvoorbeeld twee dagen per week een versvleesmaaltijd.

In februari en maart 2014 hebben wij weer onze versafdeling weer uitgebreid, op dit moment hebben wij een diepvries capaciteit van bijna 20.000 liter en kunnen wij u uit voorraad 8 en op bestelling 21 verschillende merken versvlees en ongeveer 45 verschillende soorten barf aanbieden wat u naast afhalen in de winkel ook kunt laten bezorgen in onze bezorg regio (Klik hier voor onze bezorgservice).

Onze bezorgservice is uitgerust met speciale boxen om u ten alle tijden diepvries producten te leveren onder de vastgestelde temperatuursnorm (HACCP) van -18 Celsius. 

In Augustis 2014 hebben wij onze versafdeling weer uitbreid naar een diepvries capaciteit van 21.000 liter. En zijn de merken HaaksBarf en Bandit biologische versvlees voeding aan ons assortiment toegevoegd.
Hierdoor kunnen wij u nu 10 merken uit voorraad leveren en 19 merken op bestelling. Mochten wij uw merk nog niet opvoorraad hebben zullen wij na uw eerste bestelling het product toevoegen aan ons assortiment zodat u nooit enkele dagen zonder voeding kan komen te zitten en kunnen wij u de tweede keer uit voorraad leveren.

Hier onder vindt u meer informatie over onze versafdeling

- Ontstaan van de versafdeling (verse-snacks)
- Voordelen van vers vlees
- Merken vers vlees
- Voordeel voor grootverbruikers
- Bezorgservice
- Bereiding van vers vlees